SNACKBAR DE JOKER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Joker. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 4:16 Het was super, ze belde netjes op, dat ze er aan kwamen en op de afgesproken tijd. De bitterballen waren warm en krokant. Top
6 feb 2023 om 0:16 Mega snelle bezorging zoals altijd en lekker gegeten.
3 feb 2023 om 11:38 Bakje shoarma voor 12,50 en t was niet te vreten… nooit meer
31 jan 2023 om 17:35 Ik had oorlog met ui saus. Ik weet niet wat er door de pindasaus zat,maar leek wel sambal! En de kaassoufle xxl was helemaal gebroken.Jammerrrr
31 jan 2023 om 15:45 Friet was niet goed gebakken. Ik heb patatje oorlog besteld kreeg alleen satesaus.
30 jan 2023 om 18:33 De thuisbezorg is heel aardig &lief
30 jan 2023 om 2:09 Altijd top!
29 jan 2023 om 21:21 Hamburger ok alleen bak döner drama echt duur niet lekker
29 jan 2023 om 15:12 het was optijd enhet was lekker toppie heeerlijk .!!!!
28 jan 2023 om 12:18 Helluk
27 jan 2023 om 21:50 Ik bestelde een shoarma schotel, zat er maar 1 pita broodje bij. Terwijl er minstens 2 bij moeten zitten!!! Verander dit voortaan AUB!!!
27 jan 2023 om 11:02 Nooit meer. Als je zelfs geen patat goed kan maken dan snap je het echt niet